Før kampen: Turn - Skedsmo  Før kampen: Turn - Skedsmo
Publisert: 07.09.2018
Åtte kamper gjenstår av årets 3. divisjonssesong, og hele fem av disse spilles mot andre lag fra Romerike. Først ut er Skedsmo som kommer på besøk til Myhrer lørdag!
 
Det ligger an til en meget spennende og underholdende avslutning på sesongen i 3. divisjon avdeling 2. Turn topper tabellen åtte runder før slutt, man bak følger formsterke Kvik Halden med store ambisjoner om opprykk. På de åtte gjenstående kampene skal Turn ut i fem lokaloppgjør. Først ut i rekka er lørdagens hjemmekamp mot Skedsmo før Gjelleråsen venter på Li kunstgress neste helg.
 
Turn har nå to strake kamper uten baklengs mot vanskelig motstand, og sist ble det tre poeng da Valdres ble slått 1-0 på Fagernes. Der sonet Lars Jørgen Mork karantene, men den tidligere Skedsmo-spilleren er nå tilbake mot gamle lagkamerater. Det betyr at kun langtidsskadde Stian Teksum, Robin Edvardsen og nyopererte Erik Ruud er uaktuelle for lørdagens lokaloppgjør.
 
Skedsmo har vært gjennom store endringer både på spiller- og trenersiden etter en tung start på sesongen. Det resulterte i fire strake kamper uten tap før ferien før det nå har blitt tap mot de sterke topplagene LSK 2 og Lørenskog. Turn vant vårens tøffe duell på Skedsmo 3-0, og i en cupkamp i 2016 ble det 4-2-seier til Turn. Lagene møttes i 2. divisjon i 2013 med 1-1 på Myhrer og 2-1-seier til eidsvollingene på Skedsmokorset som resultat. 
 
 
Teigland, Trandum Nordlie-brødrene, Tvedte og Heggestad er klare for romeriksduell 
 
Google Translate
select