Før kampen: Turn - Skjetten  Før kampen: Turn - Skjetten
Publisert: 05.10.2018
Etter å ha vært serieleder i 18 serierunder på rad mistet Turn førsteplassen sist helg etter å ha gått på sesongens andre tap. Nå starter jakten på å bli nummer én igjen!
 
Helt siden fjerde serierunde og fram til forrige helg har Eidsvold Turn ledet 3. divisjon avdeling 2 - hele veien med Kvik Halden jagende like bak. Østfoldingene har vært i storform lenge, og tok over ledelsen forrige lørdag med 3-2-seier borte over Valdres samtidig som Turn røk 1-2 mot Vestfossen. Turn ledet 1-0 og burde punktert kampen, men hjemmelaget snudde i vindkastene og viste hvor vanskelige de er å slå på Strandajordet.
 
Det betyr at Turn nå går fra å forsvare ledelsen til å være i angrepsposisjon! Det skiller kun ett poeng opp til tabelltopp med fire serierunder igjen av sesongen. Både Turn og Kvik innleder innspurten med hjemmekamper mot romerikslag som kjemper for fornyet kontrakt. Skjetten kommer til Myhrer lørdag og trenger fortsatt noen poeng for å være garantert 3. divisjonsspill også i 2019.
 
Vårkampen på Skjetten stadion endte med 2-0-seier til Turn. Sist naboene møttes i seriesammenheng var tilbake i 2009 der Turn vant 4-0 borte mens det endte uten mål på Myhrer. I Turn-troppen er både Johan Kolbjørnsrud og Peter Rusina tilbake etter å ha mistet Vestfossen-duellen. Robin Edvardsen, Stian Teksum og Erik Ruud er fortsatt ute med skader. Kristoffer Trandum Nordlie soner karantene for fire gule kort sammen med Skjettens Robin Daly. 
 
 
 
Google Translate
select