Før kampen: Turn - Stabæk 2  Før kampen: Turn - Stabæk 2
Publisert: 15.09.2019
Høstinnspurten pågår for fullt i 3. divisjon, og mandag står det mye på spill i både topp og bunn når Stabæks andrelag kommer på besøk til Eidsvollhallen kunstgress!
 
Det er fortsatt Eidsvollhallen kunstgress som er arenaen, og ikke Myhrer, da arbeidet på hovedbanen fortsatt pågår for fullt. Mandag er det Stabæk 2 som tar turen fra Bærum på jakt etter poeng. Laget som rykket ned fra 2. divisjon i fjor har noe overraskende havnet under streken og trenger poeng for å berge plassen. Det betyr trolig at meget sterkt Stabæk-mannskap på Eidsvoll mandag.
 
Mot Lørenskog sist uke stilte Stabæk med blant andre Steinar Strømnes, Luc Kassi og Daniel Braaten. Nå har laget i tillegg fått tilbake en rekke unggutter som var opptatt med landskamper forrige helg og i starten på forrige uke. Lørenskog snudde og vant 4-1 på Nadderud - noe som betyr at det fortsatt skiller fire poeng fra Turn og ned til romeriksnaboen på andreplass.
 
Turn leverte en meget solid forestilling da de vant 2-0 mot Molde 2 på Aker stadion sist. Etter en god treningsuke er konkurransen om plassene på laget til Stabæk-kampen stor. Toppscorer Ingolfur Örn Kristjansson startet på benken sist, men kom inn og var nær ved å score. I tillegg er Herman Henriksen på bedringens vei etter å ha vært plaget av en vond ankel. Avspark på kunstgresset er klokka 19 mandag!
 
 
 
Google Translate
select