Før kampen: Turn - Sunndal  Før kampen: Turn - Sunndal
Publisert: 25.10.2019
2019 avsluttes slik det startet! 13. april startet Turns jubelsesong med 2-0-seier mot Sunndal borte, og lørdag skal pokalen utdeles etter avslutningen mot samme motstander!
 
Lørdag er det klart for den 26. og siste serierunden i 3. divisjon. En uke har gått siden Turn sikret opprykket med 2-1-seier borte mot Rommen, og nå er det tid for å avslutte med stil foran Myhrer-publikummet. Klubben byr på gratis inngang og håper på godt oppmøte til avspark klokka 12 og at mange ønsker å få med seg markeringen av det første opprykket siden 2012 og utdelingen av pokal etter kampslutt!  
 
Uavhengig av at serien ble avgjort forrige helg og at det er klart for årets siste hjemmekamp vil det bli endringer på Turn-laget. Jesper Kornbakk fikk to gule kort mot Rommen og soner karantene mot Sunndal. Markus Furseth og Jon Erik Økland har begge fått smeller på trening denne uka og hviles trolig. Det betyr nye fjes inn i startelleveren i tillegg til at Johan Kolbjørnsrud er tilbake etter å ha stått over med fire gule kort sist.  
 
Uavhengig av resultatet lørdag vil Turn bli det laget i alle 3. divisjonsavdelingene som tar nest flest poeng denne sesongen bak Fløy. En rekord Turn derimot kan rappe fra Fløy er færrest baklengs på nivå fire i år (17-16 før siste runde). Nyopprykkede Sunndal fikk et tøff start på 2019, hevet seg underveis, men rykket ned etter bortetapet mot Lørenskog for to uker siden. Laget har også byttet trener i høst da Torgeir Ruud Ramsli valgte å takke for seg.  
 
 
 
Google Translate
select