Før kampen: Turn - Træff  Før kampen: Turn - Træff
Publisert: 06.07.2019
Søndag spilles siste hjemmekamp før ferien for Turn-gutta når Træff kommer på besøk. Molde-laget er i form, men på Myhrer er det ikke lett å ta poeng!
 
Mange har tatt sommerferie, men på Myhrer er det fortsatt stor aktivitet! Eidsvold Turn kommer fra 6-0-seier mot Molde 2 mandag, har trent godt gjennom uka og spiller på nok en hjemmekamp mot Træff søndag. Det er siste hjemmekamp før ferien, og etter møtet med Herd i Ålesund neste lørdag blir det noen ukers ferie og pause fra fellesøktene for Turn-leiren.
 
Kamp mot Træff betyr Molde-lag nummer to på besøk denne uka. Sist lagene møttes var i 2005 med 2-2 på Myhrer og Turn-seier 4-2 på gamle Molde stadion som resultat. Den sesongen endte Turn som nummer sju i 2. divisjon avdeling 2 mens Træff rykket ned. Foran søndagens kamp ligger de grønne og hvite på fjerdeplass etter tre strake seirer mot Molde 2, Stabæk 2 og Kråkerøy.
 
Turn har nå sju strake seirer etter 1-1-kampen mot Spjelkavik og tre kamper på rad uten baklengsmål. Det må sies å være en pen rekke - spesielt med tanke på de mange skadene og få forsvarsspillere. Robin Hofer Dahl, Lars Jørgen Mork, André Trandum Nordlie og Stian Teksum er ute, men Erik Ruud er tilbake og Eirik W. Trøen nærmer seg. Magnus Kristengård slet med smerter sist, men kan bli klar.
 
 
 
Google Translate
select