Før kampen: Turn - Valdres  Før kampen: Turn - Valdres
Publisert: 11.05.2018
Toppkampene kommer tett for Eidsvold Turn for tida! Etter 1-1-kampen i Halden sist er Turn-gjengen nå tilbake på Myhrer der Valdres kommer på besøk lørdag.
 
Fire serierunder er unnagjort, og selv om det fortsatt selvsagt er tidlig, begynner tabellen så smått å sette seg noe. Den viser hvert fall at det lørdag er klart for nok en toppkamp i 3. divisjon avdeling 2 når serieleder Eidsvold Turn får besøk av treeren Valdres. Det skiller kun ett poeng mellom lagene etter at Turn spilte 1-1 i Halden sist mens Valdres gikk på sesongens første poengtap da Lørenskog, som er nummer to, vant 1-0 i storhallen.
 
I Eidsvold Turn-troppen er det fortsatt stor konkurranse om plassene på laget. Også i rekruttkampen på Sørumsand mandag, der 4. divisjonslaget tok sesongens første seier, viste flere av utfordrerne at de ønsker en plass i startelleveren lørdag. En av dem var Piotr Gawecki som kom inn og utliknet mot Kvik Halden før han scoret på et fantastisk brassespark i Idrettsparken på Sørumsand.
 
Valdres FK har besøkt Myhrer tre ganger tidligere med 0-0, 2-0 og 2-0 favør Turn som resultatene. Sist møte var så sent som i fjor der Jonatan Teigland og et selvmål ble avgjørende. Fagernes-gjengen har også denne sesongen styrket troppen med flere spennende importer som virkelig har imponert så langt denne sesongen både i serie og cup, og bidratt sterkt til den sterke seriestarten. Engelske Kyle Spence er lagets toppscorer med fem mål.
 
 
 
Google Translate
select