Før kampen: Turn - Vestfossen  Før kampen: Turn - Vestfossen
Publisert: 08.06.2018
Niende serierunde markerer ikke bare den offisielle åpningen av Myhrer, men betyr også et historisk møte med Buskerud-laget Vestfossen som gjester Eidsvoll for første gang.
 
Tabellen så langt er hyggelig lesning for alle som er glade i Eidsvold Turn, men det er som kjent veldig, veldig lenge igjen. Alt handler om å vinne neste kamp, og neste kamp er hjemme mot Vestfossen lørdag. Etter åtte kamper på rad uten tap er Turn blitt en motstander de fleste får enda litt ekstra lyst til å slå, men hjemmekampene skal vinnes dersom man skal befeste sin posisjon som serieleder i 3. divisjon.
 
Lørdag blir det også litt ekstra ramme rundt kampen med offisiell åpning av nye Myhrer stadion der statistikken så langt er fire seirer av fire mulige og 15-2 i målforskjell. Fra klokka 14 er det diverse aktiviteter for store og små før det blir snorklipping og avspark mot Vestfossen klokka 16. Og det er gratis inngang for alle! Turn stilte uten toppscorer Thierry Dabove mot Østsiden sist, men han kan være tilbake nå. Det betyr igjen økt konkurranse i troppen.
 
Vestfossen har aldri tidligere møtt Eidsvold Turn i seriekamp, men var også på Myhrer i 1964! Den gang møttes lagene i en kvalifiseringsduell der Turn vant 2-1 hjemme og spilte 2-2 borte. Laget i grønne drakter kommer fra Øvre Eiker i Buskerud og trenes av den tidligere Godset-spilleren Frode Johannessen. I troppen har han en rekke rutinerte og fysisk sterke spillere der enkelte kanskje vil kjenne igjen den tidligere Bjerke-spilleren Hichem Bekkaoui. Vestfossen rykka opp til 3. divisjon i 2013 og vant sin avdeling i omleggingsåret 2016. Sist serierunde imponerte laget stort med 3-2-seier over Lørenskog.
 
 
Sondre Rustad Rudi og trener Joakim Dragsten i bortekampen mot Østsiden forrige helg 
 Foto: Marius Helgå
Google Translate
select