Før kampen: Valdres - Turn  Før kampen: Valdres - Turn
Publisert: 31.08.2018
Lørdag er det klart for sesongens lengste busstur for Eidsvold Turn-troppen som reiser til Fagernes for å møte Valdres. Planen og målet er å ta med tre poeng hjem!
 
Det endte 0-0 i toppkampen mot Kvik Halden forrige helg - noe som betyr at det fortsatt skiller tre poeng mellom serielederen fra Eidsvoll og tabelltoeren fra Østfold. Mest dramatisk i duellen på Myhrer sist var at både Stian Teksum og Robin Edvardsen måtte forlate banen tidlig med skader. Begge er trolig ute for sesongen og da naturlig nok uaktuelle for lørdagens kamp mot Valdres FK.
 
Heller ikke Lars Jørgen Mork er med lørdag da han soner karantene. Det betyr endringer i startoppstillingen der Turns trenerduo har gode alternativer etter å ha styrket bredden i troppen i sommer. Robin Hofer Dahl er tilbake etter skade og har kommet inn de to siste kampene mens hjemvendte Oliver Stenseth er en av de som har imponert i 4. divisjon og nærmer seg en plass på laget.
 
Lørdagens kamp blir den sjuende mellom Turn og samarbeidsklubben Valdres FK. Statistikken viser tre Turn-seirer på hjemmebane, en uavgjort på Myhrer i 2010 og to 2-0-seirer til Valdres på Blåbærmyra. Vårens duell på Myhrer endte med 6-1-seier til Turn etter en sterk finish. Valdres har opplevd en del utskiftninger i troppen i sommer, men har også nå et sterkt mannskap med en miks av lokale unggutter og spennende importer fra Europa.
 
 
Kristoffer Trandum Nordlie og Turn-troppen tar turen til Valdres lørdag
Google Translate
select