Før kampen: Vestfossen - Turn  Før kampen: Vestfossen - Turn
Publisert: 28.09.2018
Kun fem seriekamper gjenstår i 3. divisjon og hvert poeng er verdifullt for alle lag i opp- og nedrykksstriden. Eidsvold Turn reiser lørdag til Buskerud for å møte Vestfossen.
 
Turn spilte sin kanskje beste kamp offensivt etter sommerpausen sist helg da Østsiden ble slått 4-0 på Myhrer. Nå er det klart for 21. serierunde og bortekamp mot Vestfossen i Buskerud. Kampen spilles på Strandajordet gress - en bane Turn aldri tidligere har besøkt i seriesammenheng. 5-2-seieren på Myhrer i vår var lagenes første duell noensinne om man ser bort fra kvalifiseringskampene i 1964 der Turn vant 2-1 hjemme og spilte 2-2 borte.
 
Vestfossen, med den tidligere Bjerke-spilleren Hichem Bekkaoui i troppen, vant sin 3. divisjonsavdeling så sent som i 2016 og har etablert seg på dette nivået. Med åtte poeng ned til streken skal det også veldig mye til at ikke de hvite og grønne ikke beholder plassen i år. Hjemme på gress i Øvre Eiker har formlaget kun tapt mot LSK 2 denne sesongen. Sist helg ble det et knepent 2-1-nederlag borte mot sterke Lørenskog.
 
For Turns del går laget nå inn i en periode der sesongen avgjøres. Avstanden ned til Kvik Halden er fortsatt på to poeng etter at østfoldingene hadde full kontroll borte mot Bjørnevatn sist. I Turn-troppen mangler Johan Kolbjørnsrud med karantene i tillegg til langtidsskadde Erik Ruud, Robin Edvardsen og Stian Teksum. Jon Erik Økland derimot er friskmeldt og går trolig inn på midten. 
 
 
 
Google Translate
select