Før NM-kampen: Turn - Kjelsås  Før NM-kampen: Turn - Kjelsås
Publisert: 17.04.2018
Seriestarten er knapt nok unnagjort, men matchene kommer tett i starten på sesongen. Allerede onsdag er det ny kamp på Myhrer da Turn tar imot 2. divisjonslaget Kjelsås i cupen. 
 
Takket være en pene plasseringen forrige sesong gikk Eidsvold Turn direkte til 1. runde i cupen. Det betyr at man allerede har kommet lenger enn i fjor da det ble exit mot Fløya i 2. kvalifiseringsrunde, men målet er selvsagt å avansere. Turn fikk en fin start på sesongen med 5-1-seier over Selbak lørdag, men nå venter motstand av et helt annet kaliber. Kjelsås har i en årrekke vært et meget solid 2. divisjonslag som er kjent for å være vriene å møte.
 
Laget fra Grefsen åpnet sesongen med 0-0 mot naboen Skeid. Der viste Kjelsås igjen hvor vanskelige de er å bryte ned. Det gjorde de også i vinterens treningskamp mot Turn i LSK-hallen som endte 2-0. For Turns del er det bedring på skadesituasjonen da Piotr Gawecki var tilbake i rekruttkampen mandag. På keeperplass blir det nok en kamp for vikaren Christian Aarbogh Bjerke. Erik Ruud er ute med skade mens Markus Furseth trente lett mandag og nærmer seg.
 
Andre utvalgte kamper i 1. runde: Kvik Halden - FFK, Østsiden - Sarpsborg 08, Moss - Kråkerøy, Frigg - Strømmen, Korsvoll - Lørenskog, Kløfta - LSK, Gjelleråsen - Ull/Kisa, Raufoss - Skjetten, Valdres - Brumunddal, Vestfossen - Strømsgodset, Bjørnevatn - Alta. 
 
 
Det ble mye jubel i lørdagens serieåpning - fortsetter det mot Kjelsås i cupen onsdag? 
 
Google Translate
select