Førsund og Flint til Eidsvoll lørdag  Førsund og Flint til Eidsvoll lørdag
Publisert: 28.07.2017
Eidsvold Turn-troppen var tilbake på kunstgresset torsdag for å starte oppkjøringen til høstsesongen. Lørdag spiller laget treningskamp da Tønsberg-laget Flint kommer på besøk.
 
Oppkjøringen til en spennende høstsesongen startet torsdag da Eidsvold Turn-troppen var samlet igjen etter en kort pause fra fellesøktene. Etter å ha trent torsdag og fredag blir det treningskamp lørdag når Flint kommer til Eidsvoll. Tønsberg-laget henvendte seg og Turn og ønsket gjerne å komme til Eidsvoll denne dagen. Kampstart på Eidsvollhallen kunstgress lørdag er klokka 15.
 
Flint ligger på andreplass i god 4. divisjonsavdeling i Vestfold. Laget har vunnet 9 av 11 kamper, scoret 46 mål og har kun suverene Sandefjord 2 foran seg på tabellen. Lagets mest kjente spiller er utvilsomt tidligere Eidsvold Turn-profil Arnar Førsund. Han ble klar for Flint i juli og har takket ja til å bli med gjennom høsten. Etter lørdagens treningskamp har Turn-troppen fri søndag før det trenes mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Lørdag 5. august venter Ready i Oslo.
 
 
Eidsvold Turn-troppen var tilbake på treningsfeltet torsdag denne uka 
 
 
Google Translate
select