24.01.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Ny toårskontrakt for Kristengård!

Ny dag og nok en meget gledelig signering på Myhrer! Magnus Kristengård satser for fullt på fotballen framover og har nå signert en ny toårskontrakt med Turn!
 
I likhet med Sondre Rustad Rudi, som skrev under på en ny kontrakt tidligere denne uka, er også Magnus Kristengård involvert på flere områder i moderklubben Eidsvold Turn. Forrige sesong ledet han et yngre lag sammen med nettopp Rudi i tillegg til å være en del av A-troppen og bidra i lagledelsen rundt tredjelag som rykket opp til 8. divisjon. 23-åringen spilte i 2019 for Turn i 3., 4. og 9. divisjon!
 
Kristengård debuterte for Turn i 2. divisjon tilbake i 2014 og spilte seg til fast plass på laget som vant 3. divisjon to år senere. Påfølgende år mistet han motivasjon og trappet ned en periode. Høsten 2018 var han tilbake i Turn, da som en del av rekruttroppen. I fjor var planen å spille for og trene Turn 3 i 9. divisjon med kompiser, men Kristengård bidro også på B-laget og lot seg overtale til ny satsing i A-troppen i sommerpausen.
 
Midtstopperen spilte 90 minutter allerede i første høstkamp da Turn feide over Spjelkavik og fikk etter hvert lysten tilbake på fotballen. Totalt ble det seks kamper under høsten som endte med opprykk til 2. divisjon - og hittil totalt 38 for Turns A-lag. Nå er Kristengård fullt motivert for satsing på 2. divisjonsnivå og signerte denne uka en ny toårskontrakt!

 gg
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no