17.08.2021
author Eidsvold Turn På Nett

Fotballtrening for bare jenter!

Eidsvold Turn starter opp med fotballtrening bare for jenter! Tirsdager blir det nå mulig for jenter i alderen 6 til 10 år å få mertrening under kyndig ledelse på Myhrer.
 
Treningene er for jenter i alderen 6 til 10 år og kommer i tillegg til ordinært treningstilbud på de ulike årskullene. Øktene vil foregår på Myhrer tirsdager fra klokka 1730 til 1830 med første samling 17. august. Vi håper mange har lyst til å benytte seg av dette tilbudet, og ta gjerne med deg en venninne eller klassekamerat som kan tenke seg å spille fotball! 
  
Treningene inngår i prosjektet "Fotball for alle" som legger til rette for at det skal bli billigere for de yngste å spille fotball i Turn. Silje C. Karlsen har treneransvar for jenteøktene, og Turn håper i tillegg flere kvinner etter hvert kan bidra som trenere. Dersom det er interesse ønsker vi gjerne også å stille med lag på Jentefestivalen første helg i september.

Har dere spørsmål så ta kontakt med Silje C. Karlsen på siljeckarlsen@gmail.com eller Terje Røsrud på terjerosrud@gmail.com. Vel møtt til trening bare for jenter!
 
På bildet under ser du et tidligere Eidsvold Turn J17-lag avbildet under Kattegat Cup i Danmark! Det er moro for jenter å spille fotball i Turn! 
 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no