24.06.2018
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Turn - Lillestrøm 2

Også i den 11. serierunden skal Eidsvold Turn ut i romeriksoppgjør. De tre første denne sesongen har endt med seier, men nå er det er godt Lillestrøm 2-lag som kommer på besøk.
 
Eidsvold Turn er et av seks romerikslag i 3. divisjon avdeling 2 denne sesongen, og mandag er klart for nok et lokaloppgjør. Turn har slått Skedsmo, Gjelleråsen og Skjetten så langt uten å slippe inn mål, men nå er det et godt Lillestrøm 2-lag som gjester Myhrer. LSK tok poeng mot topplaget Lørenskog så sent som sist serierunde og har imponert mot flere av topplagene.
 
Lillestrøm har planer om å stille med et sterkt lag mandag der de fleste fra benken som var i Haugesund søndag er med. Det betyr trolig Matvei Igonen, Erik Brenden, Charles Ezeh, Kristoffer Ødemarksbakken samt muligens Aleksander Melgalvis og Erik Tobias Sandberg (spilte 45 minutter søndag) samt en rekke lovende juniorer. Stefan Antonijevic ble utvist mot Lørenskog sist og soner karantene.
 
Det gjør også høyreback Robin Edvardsen mandag etter å ha pådratt seg sitt fjerde gule kort for sesongen mot Skjetten. Sammen med Erik Ruud må han se kampen fra tribunen, men resten av troppen er klare. LSK 2 var på Myhrer sist i 2009 da Turn vant 2-0. I 2006 ble det 4-2-seier, I 2005 endte det 2-1, I 2004 vant LSK hele 6-3 mens det i 2003 ble 3-2-seier til Turn.   
 
 
Robin Hofer Dahl og Turn slo Vestfossen forrige hjemmekamp - nå kommer LSK 2 på besøk
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no