16.08.2021
author Eidsvold Turn På Nett

Fire strake i 2. divisjon for Turn!

Turn innledet en hektisk kampuke med tre deilige poeng på Intility Arena! Det var Vålerengas gode unggutter som hadde ballen mest, men Herman Henriksens tidlig mål sikret seier!
 
Det ble en seier nummer fire på rad i 2. divisjon for Turn-gutta i Oslo mandag kveld mot et godt Vålerenga 2 med ballsikre og lovende unggutter! Hjemmelaget hadde ballen klart mest, men det ble med Herman Henriksens tidlige scoring. Han var sist på et godt angrep som involverte både Benedict Notoane og Johan Kolbjørnsrud før Henriksen satte ballen i hjørnet fra rundt 18 meter!
 
Vålerenga styrte mye av banespillet, men skapte ikke mer enn et distanseskudd like utenfor og en stor sjanse etter en retur før pause. Kampbildet var det samme etter pause der VIF hadde ballen mens Turn lå fint og forsvarte seg godt og kompakt. Heller ikke nå kom Oslo-laget til de store mulighetene. Mot slutten fikk Turn flere sjanser etter overganger der Johan Kolbjørnsrud kom nærmest med et blokkert skudd mens både Simon Stenseth og Benedict Notoane skjøt like utenfor fra kort hold.
 
Turn holdt unna og sikret seg en sterk 1-0-seier mot gode unggutter på en dag der flere spillere manglet med skader og sykdom. En som derimot var tilbake og spilte sin første kamp på dette nivået siden oktober i fjor er Runar Heggestad! Kampene kommer tett denne uka der Turn allerede torsdag skal ut i det som nå er en toppkamp hjemme mot Hødd med avspark klokka 16 (!) og søndag venter et annet topplag, Asker, på Føyka!  
 
  

Vålerenga 2 - Eidsvold Turn  0-1 (0-1)
Intility Arena
 
0-1 8 min.: Herman Henriksen (Johan Kolbjørnsrud) 
 
Gult kort: Ingen
Dommer: Mohammed Hafezi, Reinsvoll IF
Tilskuere: 163
 
Eidsvold Turns lag:
Andreas H. Fagereng
Erik Ruud
André Trandum Nordlie
Runar Heggestad
Johan Kolbjørnsrud
Kristoffer Trandum Nordlie
Jon Erik Økland
Benedict Notoane (Kristian B. Håkenstad i 1 min.)
Herman Henriksen (Simon Stenseth i 10 min.) 
Stian Teksum (Oliver Stenseth i 30 min.)
Jesper Kornbakk (Markus Sørensen i 10 min.)


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no