11.09.2021
author Eidsvold Turn På Nett

Ung stopper på lån til Turn!

Grunnet skader og andre fravær har Turn en periode sett på muligheten for å komplettere troppen med en defensiv spiller. Nå er romerikingen William Fredriksen Bjeglerud klar på lån!
 
Eidsvold Turn har slitt med skader på flere defensive spillere i høst, og mot Asker måtte både Runar Heggestad og Erik Ruud ut med skader. Samtidig har ikke Magnus Kristengård vært tilgjengelig for kamptroppen en periode. Flere midtbanespillere har fylt rollen som midtstoppere gjennom sesongen, men nå har forsvarsleddet fått påfyll i form av den unge romerikingen William Fredriksen Bjeglerud!
 
Den 18 år gamle midtstopperen har en fortid i moderklubben Fjellhamar, Fornebu FK, Lillestrøm og Strømsgodset før han for et år siden ble hentet til Obosliga-klubben Grorud. For A-laget står han denne sesongen med et innhopp i 1. runde i cupen og et innhopp borte mot serieleder HamKam i tillegg til å spille på klubbens 3. divisjonslag. 18-åringen kommer på lån og er i troppen allerede til søndagens kamp mot Alta i Finnmark.
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no