24.08.2021
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Asker - Turn

Det er klart for noe så sjeldent som en tirsdagskamp for Turn-gutta som reiser til Føyka for å møte et Asker-lag som også denne sesongen kjemper om opprykk til Obos-ligaen!
 
Asker imponerte stort forrige sesong og gikk hele veien til kvalifisering der Stjørdals-Blink til slutt ble for sterke. Vegard Skogheims gutter har åpnet sterkt også denne sesongen og er så absolutt med i toppen der KIL og Hødd imponerer. Asker har nå gått tre uker uten kamp, og pausen ble lenger enn planlagt da laget fikk smitte i troppen og kampene mot Tromsdalen, KIL og Turn måtte flyttes. Sistnevnte fra søndag til tirsdag med avspark klokka 18.00.
 
 - I tillegg har vi kun fått trent med 8-12 utespillere den siste uken. Så derfor kjørte vi en selvpålagt karantene over helgen som var. Og vi stiller med en redusert tropp til kampen i morra, med blant annet 3 spillere ute i karantene. Og med 4 smittetilfeller i troppen den siste tiden, har det selvsagt blitt en utfordring å trene som normalt noe som vi er lei oss for, da vi helt klart hadde lyst til til å spille av våre kamper som planlagt. Men hadde kampen mot Eidsvold Turn gått søndag som tiltenkt, hadde vi kun mønstret omtrent 11 spillere. Dog, til tirsdagens kamp klarer vi å få et par mann til på beina, forteller Skogheim til Askers hjemmeside.

Asker og Turn har ikke møttes i seriespill siden 2008. Da vant de hvite- og sortstripede 4-1 hjemme og 2-1 på Myhrer. Turn sto med fire strake seirer i 2. divisjon før det ble tap hjemme mot Hødd torsdag. Flere av spillerne som var aktuelle både for en tropp og startplass da, er tilbake nå. Det betyr tøff kamp om plassene og en solid tropp som tirsdag reiser til sørsiden av Oslo for å kjempe om nye poeng! 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no