28.09.2023
author Eidsvold Turn På Nett

Johan Andersson stannar på Myhrer!

Johan stannar kvar! Eidsvold Turn Fotball er strålende fornøyde med at klubben har kommet til enighet med trener Johan Andersson om en avtale også for 2024-sesongen!
 
Eidsvold Turn innledet tidlig samtaler med Johan Andersson om en avtale også for 2024. Den svenske treneren har allerede rukket å sette solid avtrykk på Myhrer og er en meget populær mann i spillergruppa. Gjennom dialog med ulike spillere om veien videre, kom det tydelig fram at en eventuell Andersson-avtale var svært ønskelig fra A-lagets garderobe. Nå er avtalen på plass! Johan Andersson trener Eidsvold Turn også i 2024.
 
Svensken tok over Eidsvold Turn i januar etter en rotete 2022-sesong, men har på kort tid rukket å sette sitt tydelige preg på laget. Per nå, og foran de fem siste serierundene, er Turns det mestscorende laget i de fire øverste divisjonene! Andersson ønsker å spille en ballbesittende og underholdene fotball som også publikum på Myhrer virker å sette stor pris på. I tillegg til å lede Turn til en plass i toppen av 3. divisjon, har svensken denne sesongen også minutter på banen for eidsvollingene i 3., 4. og 9. divisjon! Den blir lei å slå.
 
Andersson er trolig mest kjent fra sin periode som Stabæk- og LSK-spiller der han blant annet var sentral i det mange mener er et av tidenes beste norske lag som sikret gull i Bærum i 2008. Etter den aktive karrieren har den tidligere midtbanespilleren fra Landskrona tatt UEFA A-lisensen i Sverige samt vært en del av Friggs trenerteam der han blant annet var med på opprykket til 2. divisjon i 2021. Nå blir det Eidsvold Turn også minst ett år til! 

 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no