16.10.2023
author Eidsvold Turn På Nett

Tusen takk til alle som kom!

Vi må tilbake til storhetstiden på 70-tallet for å finne sist så mange mennesker så en seriekamp på Myhrer; Eidsvold Turn ønsker å takke alle som bidro til lørdagens fotballfest!
 
1123 tilskuere skapte en herlig ramme lørdagens toppkamp på Myhrer. Firesifret antall besøkende på kulturarrangementer er ikke hverdagskost i Eidsvoll, og det ligger en stor jobb bak et vellykket opplegg. Og igjen må den formidable dugnadsinnsatsen hylles! Lørdag var rundt 50 frivillige i sving i ulike funksjoner for å legge til rette for at tilskuerne fikk en fin opplevelse på Myhrer. Ikke minst veteranklubben som har vært en uvurderlig ressurs i årevis! Tusen takk skal dere ha!
 
- En folkefest med mange på tribunene og mye godt spill etter hvert. En kjempedag for hele klubben, for spillere og meg selv, sier Turn-trener Johan Andersson til Eidsvold Turn På Nett.

I tillegg til den ordinære kiosken var det mulig å handle også i teltet bak mål der også supporterutstyret var populært. I 2. etasje i klubbhuset var innbudte gjester, en rekke tidligere Turn-spillere og samarbeidspartnere samlet. Oppmøtet var imponerende og de fremmøtte fikk høre på innlegg fra både Johan Andersson, Gunnar Halle, RB-ekspert Tom Nordlie og Turns styreleder Hans Eirik Nilssen. Takk til alle som kom!  
 
Det var henholdsvis 1741 og 1590 tilskuere på de to cupkampene mot Vålerenga i 2002 og 2019, men når var det sist over 1000 tilskuere på en seriekamp på Myhrer? Flere har søkt gjennom helga og vi må nok faktisk tilbake til storhetstida midt på 70-tallet! 914 så kampen mot Ull/Kisa i 2022 , 877 fikk med seg derbyet i 2015, det var over 800 mennesker mot Nybergsund i 2006, 950 mot Røros i 1980 og 900 mot Kongsvinger i 1979. 
 
Her hører det med til historien at det opp gjennom årene har vært telt tilskuere på ulike måter og at man i gamle dager sjonglerte mer med tallene som dermed kan være upresise. Turn supportere hadde handlet inn blå røyk som skapte en herlig stemning under innmarsjen lørdag. Vi skal heller ikke glemme de flere hundre Hønefoss-supporterne som kom i busser og lagde liv på Myhrer. Og: Spesielt moro lørdag var det å se alle barn og unge som koste seg på Myhrer. Takk til alle som kom!
 
Og sist en liten takk til en gjeng som ikke fikk oppleve hele Myhrer-lørdagen, men ankom noen minutter ut i matchen. 4. divisjon har vært en utfordring for Turn denne sesongen, og man har tidvis vært helt avhengige av lojale enkeltpersoner som har stilt opp for klubben. Lørdag var det en tropp bestående av svært unge gutter og noen rutinerte som stilte opp slik at man fikk gjennomført bortekampen mot Kløfta. Takk! 
 
Og apropos takk: Takk til Bjørn Hytjanstorp og Eidsvollpuls for bildene du ser i denne artikkelen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no