04.06.2018
author Eidsvold Turn På Nett

Offisiell Myhrer-åpning lørdag!

Flere Turn-lag har allerede blitt godt kjent med det nye kunstgresset på Myhrer, men lørdag blir det offisiell åpning for hele klubben med korps, ordfører og kamp mot Vestfossen!
 
Eidsvold Turn Fotball ønsker å samle hele klubben, store og små, når Myhrer stadion offisielt åpnes lørdag. Hovedingrediensen denne dagen er 3. divisjonskampen mot Vestfossen klokka 16, men allerede fra klokka 14 blir det aktiviteter på det nye anlegget. Turn håper alle trenere samler sine spillere og setter av lørdagen til å markere den offisielle åpningen av banen hele klubben drar stor nytte av sommer som vinter.
 
Fra klokka 14 til 15 blir det aktiviteter, konkurranser og lek for spillere i alle aldre. Fotballradar, hoppeslott, grilling samt andre fotballaktiviteter står på programmet samt gratis is og brus til alle spillere og ledere. Det jobbes også med å få til en showkamp før det fra klokka 1530 blir underholdning med Vilberg skolekorps. 20 minutter før avspark mot Vestfossen blir det snorklipping med ordføreren i Eidsvoll!  
 
 
Slik så det ut da Eidsvold Turn åpnet nye Myhrer stadion mot Selbak i første serierunde 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no