20.06.2018
author Eidsvold Turn På Nett

Dragsten på UEFA A-lisenskurs

Eidsvold Turns-trener Joakim Dragsten bytter denne uka ut treningsfeltet på Myhrer med UEFA A-lisenskurs i Bergen. Han er en av 32 utvalgte som får sjansen på NFF-tiltaket.
 
Det er et svært trangt nåløye å komme med på Norges Fotballforbunds UEFA A-lisenskurs. NFFs kursansvarlige Dag Riisnæs forteller at det i år var hele 125 søkere, men kun 32 blir tatt ut. Eidsvold Turn-trener Joakim Dragsten er en av de 32 som denne uka er samlet i Bergen under ledelse av blant annet Even Pellerud. Andre kjente navn på kurset er de tidligere Turn-spillerne Martin Reier (Odd-assistent) og Håvard Hatle (Sogndal 2) som begge nå satser på trenerkarrierer.
 
- Det har vært en utfordrende jobb å plukke ut de 32 som skulle få komme inn på kurset blandt mange gode søkere. Søkermassen blir stadig større. Derfor vurderer vi fra neste år å gjennomføre to UEFA A hvert år. De 32 trenerne som får delta er valgt ut på bakgrunn av opptakskrav og kriterier som ligger i utlysningstekst. I tillegg er det hentet inn referanser på de cirka 50 vi anså som mest aktuelle, forklarer Riisnæs til fotball.no.
 
 
Joakim Dragsten deltar på UEFA A-lisenskurs i Bergen denne uka
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no