02.08.2018
author Eidsvold Turn På Nett

Magnus Kristengård tilbake i Turn!

Rundt 14 måneder etter han forlot Myhrer er Magnus Kristengård tilbake i Turn! 21-åringen kommer fra spill i EIF og kan i teorien møte gamle lagkompiser allerede torsdag.
 
Det har vært en del aktivitet på overgangsmarkedet foran torsdagens lokaloppgjør mellom Eidsvold Turn 2 og Eidsvold IF på Myhrer. Magnus Kristengård er tilbake i Eidsvold Turn og spilleklar til møtet med EIF. 21-åringen forlot Turn i fjor vår og signerte etter hvert for EIF, men pådro seg kyssesyken. I år har Kristengård spilt 10 kamper i 4. divisjon, men nå er han klar for å bidra på Myhrer igjen - i første omgang i rekruttroppen.
 
Med sin utsatte posisjon på tabellen har EIF jobbet hardt for å styrke troppen i sommer. En solid forsterkning som nå er på plass er tidligere Turn-stopper Henrik Ulseth. Med 71 kamper og 2 mål for Turns A-lag var Ulseth sentral både i 2. og 3. divisjon før han valgte å trappe ned foran årets sesong. Nå er han klar for comeback i EIF og spilleklar torsdag etter at Turn terminerte hans kontrakt. Også Daniel Olsen bytter ut Turns rekruttlag med EIF foran høstsesongen.
 
 
Magnus Kristengård er tilbake i Eidsvold Turn etter en periode i EIF
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no