08.02.2019
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Turn - Brumunddal

Ny lørdag og ny treningskamp lørdag klokka 13 ved Eidsvollhallen for Turn-gutta. Etter et tap og en seier er det nå 3. divisjonskollega Brumunddal som kommer på besøk.
 
For tredje lørdag på rad spiller Eidsvold Turn hjemmekamp ved Eidsvollhallen klokka 13. Etter åpningstapet mot Oppsal ble det forrige helg 5-0-seier mot et noe redusert Hønefoss-lag. Nå er det 3. divisjonskollega Brumunddal som gjester kunstgresset i Eidsvoll. Laget fra Sveum endte på fjerdeplass i sin avdeling i fjor og er ventet å kjempe helt i toppen også denne sesongen. Dette blir dermed en fin test for Turn-gutta som for tida er noe skade- og sykdomsplaget.
 
Flere av spillerne har manglet til vinterens to første kamper hvor det heller ikke er tatt noen sjanser med dem som sliter med smårusk. Det blir tilfellet også lørdag. I likhet med Turn er også Brumunddal igang med kampsesongen. Vemund Brekke Skards mannskap åpnet med å slå HamKams juniorer 4-0 før det ble 2-0-tap mot HamKams a-lag. Forrige helg spilte Dala 1-1 mot Turns avdelingskollega Rommen i Oslo. 
 
aa 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no