08.02.2023
author Eidsvold Turn På Nett

Jesper Kornbakk takker for seg!

Etter fire sesonger i Eidsvold Turn har den anvendelige humørsprederen Jesper Kornbakk bestemt seg for å trappe ned og returnere til moderklubben Sørumsand.
 
Jesper Kornbakk har vært en meget populær mann i miljøet på Myhrer de siste fire årene og var svært sentral både da laget rykket opp i 2019 og de påfølgende årene i 2. divisjon. Den offensive spilleren har brukt vinteren på å tenke gjennom fremtiden, det å kombinere jobb i bank på Aurskog med fotball og det ble denne uka klart at 25-åringen vender tilbake til moderklubben Sørumsand i 4. divisjon denne sesongen.
 
Humørsprederen kom til Eidsvold Turn fra Skedsmo foran 2019-sesongen og var med på å rykke opp på første forsøk der han spilte fast og scoret sju mål på veien mot 2. divisjon. Kornbakk var sentral også de to påfølgende årene på nivå tre, men hele 2022 var preget av skader. Et innhopp borte mot Gjøvik-Lyn ble faktisk Kornbakks eneste hele fjoråret og totalt står han med 56 kamper og 9 mål i Turn-trøya.
 
- Jeg vil benytte anledningen til å takke alle i Turn for en fantastisk tid i klubben. Jeg kommer til å savne alle. Tar med meg gode minner fra treningsleire, bot-turene, dagene på feltet og ikke minst opprykket i 2019, sier Kornbakk til Eidsvold Turn På Nett. 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no