26.01.2018
author Eidsvold Turn På Nett

Oppsal-kampen spilles ved hallen

Eidsvold Turn spiller årets første treningskamp lørdag formiddag da Oppsal fra Oslo kommer på besøk. Oppgjøret spilles ikke på Myhrer, men på kunstgresset ved Eidsvollhallen.
 
Det skjer mye i Eidsvold Turn for tiden! Denne uka ble trenerteamet komplett da Mikkel Bjørnstad tok plass som Joakim Dragstens assistent, stallen begynner for alvor og ta form og lørdag spiller årets første treningskamp. Kanskje får dukker det også opp en nykommer eller prøvespiller? Møt opp på Eidsvollhallen kunstgress der det er avspark klokka mot Oppsal klokka 13 lørdag for å se Turns 2018-utgave i aksjon!
 
Av spillerne som var med hele sesongen i fjor, er de aller fleste fortsatt med. Unntaket er Eiven H. Solberg som har gått til EIF. Turn trente tre dager i gjennom desember før mengde og intensitet økte etter nyttår. Nå er det klart for årets første test 11 mot 11. Oppsal fra Oslo leverte en god sesong i fjor og endte på fjerdeplass i en god 3. divisjonsavdeling der Moss var sterkest. Lagene møttes sist i en treningskamp i 2016 der Oppsal vant 2-0 i Vallhall.
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no