18.08.2021
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Turn - Hødd

Med fire strake Turn-seirer i 2. divisjon er det klart for en aldri så liten toppkamp på Myhrer torsdag når Hødd med sine opprykksambisjoner kommer på besøk!
 
Det er klart for nummer fire mot nummer to på tabellen på Myhrer torsdag der Eidsvold Turn tar imot Hødd. De to klubbene har ikke møttes spesielt ofte opp gjennom historien. Første gang var i det legendariske året 1974 der Turn var nær ved å ende på øverste nivå i norsk fotball, og neste gang ble faktisk i fjor der Hødd var best og vant fortjent på Myhrer. 
 
Cupmesteren fra 2012 er inne i sin femte sesong på nivå tre, men har store planer om å ta steget opp igjen noe også satsingen bærer preg av. Hødd har satt sammen en sterk tropp som også denne sesongen er gjerrige bakover og ofte involvert i målfattige kamper. Kun serieleder KIL har blitt for sterke hittil for laget som ledes av tidligere HamKam-sjef Kevin Knappen og tidligere Turn-assistent Mikkel Bjørnstad. 
 
Med fire strake seirer har Turn kommet seg opp på fjerdeplass i 2. divisjon. Så sent som mandag kom den siste i rekke da Vålerenga 2 ble slått 1-0 på Intility Arena. Det vil bli endringer i troppen til denne kampen da Turn da manglet flere spillere som ventes tilbake nå. En som helt sikkert er tilbake er Markus Furseth som har sonet ferdig sin karantene for det røde kortet i cupen. 

MERK! Avspark på Myhrer torsdag er allerede klokka 16.00! 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no