01.02.2018
author Eidsvold Turn På Nett

Nybergsund kommer på besøk

Fredag kveld spilles årets andre treningskamp hjemme på Eidsvollhallen kunstgress. Nybergsund har vært på besøk Eidsvoll en rekke ganger tidligere og kommer nå tilbake for å teste formen.
 
Eidsvold Turn og Nybergsund har møttes en rekke ganger opp gjennom årene, men ikke siden i en treningskamp i april 2015. Den gang endte det 1-1 etter at Martin Trøen utliknet på overtid for eidsvollingene. Fredag kveld kommer Nybergsund igjen på besøk til Eidsvollhallen kunstgress med kampstart klokka 20. Turn åpnet kampvinteren med 5-2-seier over Oppsal sist, men kan vente seg tøffere motstand nå fra 2. divisjonslaget fra Trysil.
 
Nybergsund har allerede rukket å spille tre kamper i 2018. Tryslingene åpnet med 3-0-seier mot Gjøvik-Lyn før det ble 1-4-tap mot HamKam og 1-5 mot Elverum. Jarl André Storbæk jobber med å få på plass troppen, og hadde med hele åtte prøvespillere mot HamKam. Så sent som denne uka signerte Aleksander Cisic fra Træff. Trolig blir det en miks av Nybergsund-spillere og folk på prøve ved Eidsvollhallen også fredag.
 
 
Markus Stensby i treningskampen mot Oppsal forrige helg 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no