Billettinfo til Hønefoss-kampen!   Billettinfo til Hønefoss-kampen!
Publisert: 10.10.2023
Det er ventet mye folk til Myhrer for å se toppkampen mellom Eidsvold Turn og Hønefoss lørdag! Her finner du informasjonen om billettsalg og alt annet du trenger å vite!
 
Den 24. serierunden spilles på Myhrer stadion lørdag der Eidsvold Turn får besøk av serieleder Hønefoss. Ett poeng skiller de to lagene foran kampen mange supportere har snakket om i ukesvis. Med spillefri i de tre øverste divisjonene og landskamp på Ullevaal først søndag, ligger alt til rette for et godt besøkt Myhrer der avspark lørdag er klokka 15. Vi oppfordrer publikum til å være tidlig ute!
 
Eidsvold Turn har nå lagt ut billettene for salg i klubbens egen app og på denne linken! Her kan du sikre deg en av sitteplassene, ståplass eller billett på bortefeltet. De tilreisende fra Hønefoss samlet på motsatt siden av hovedtribunen på et eget felt. Fosseberget har satt opp gratis busser og melder om stor interesse. Alle Turns egne spillere, trenere og ledere kommer gratis inn som vanlig. Kle dere i blått! 
 
Turn oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd og være ute i god tid, men det vil selvsagt også være mulig å løse billett i lukene på Myhrer. Dersom flere hundre personer ankommer kort tid før kampstart, kan vi ikke garantere at alle rekker inn og finner plassen sin før avspark. Velkommen til fotballfest på Eidsvoll! 
 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox