Deila: - Eidsvold Turn imponerte meg!  Deila: - Eidsvold Turn imponerte meg!
Publisert: 23.05.2019
Det kom mange rosende ord fra Vålerengas ledere, spillere og trenere samt Klanen etter cupfesten på Eidsvoll onsdag. Det er tydelig at flere var imponerte og overrasket over Turn!
 
Kommentarer fra VIF-leiren på Myhrer etter 5-0-seieren onsdag samt uttalelser i mediene og på sosiale medier levner ingen tvil. Arrangementet ble en stor suksess der små og store koste seg! Eidsvold Turn ønsker å sende alle flotte ord og ros videre til våre fantastiske frivillige som har lagt ned mange timer de siste ukene for å bidra til at cupkampen ble den suksessen den ble. Uten dere er slike kvelder umulig! Vi har samlet en rekke sitater fra VIF-leiren der flere profiler uoppfordret ønsket å formidle at de ble imponerte over årets Eidsvold Turn-utgave.
 
- Vi spilte mot et godt fotballag og det er sterkt å vinne 5-0. Eidsvold Turn imponerte meg. De har en veldig tydelig stil og er flinke til å spille. Vi visste det kunne bli vanskelig, men vi sleit dem ut i førsteomgang og avgjorde etter pause. I tillegg sto Kjetil Haug en kjempekamp for oss i dag, sier VIF-trener Ronny Deila til fotball.no.
  
- Først: Resultatet antyder ren overkjørsel fra VIFs side. Slik var det ikke. På stillingen 0-1 brente Eidsvold Turn et straffespark, fikk et mål annullert og en ball ble reddet på strek. Eidsvold Turns unge lag framsto i en sympatisk og morsom utgave. Da de kjappbeinte spillerne kom var de flinke til å vri spillet og komme seg rundt. Aron Dønnum skapte høy temperatur, men det var ellers en svært god atmosfære ute på det store jordet der stadion ligger. Få plasser utenfor Oslo har flere VIF-supportere enn Eidsvoll, skriver Dagsavisen i sin omtale. 
 
- Det er gøy å være tilbake. Vi var forberedt på å møte et godt lag som kunne skape en del selv. Det startet litt trått, men vi visste vi måtte være tålmodige og det var vi. Da kom også målene. Det er veldig moro at vi fyller stadion. Takk til alle som kom! sier Aron Dønnum til fotball.no.
 
- Eidsvold Turn bidro både til en god kamp og en veldig flott cupopplevelse på Myhrer stadion, og vi ønsker å takke vertskapet for arrangementet, skriver Vålerenga på sin nettside
 
- Som jeg sier til alle: det er gøy å møte et lag som prøver og ikke legger seg bak. All respekt til det. Vi fikk bra matching i første omgang. Det ble faktisk litt motspill også. Dette var et godt 3. divisjonslag, men heldigvis gjorde vi det komfortabelt i andre omgang, sier tremålsscorer Bård Finne til vif-fotball.no
 
- Jeg er imponert over fotballen de spiller. I de første rundene i cupen pleier det å være lag som slår mye langt, men de spilte bra fotball. Det ble jeg imponert over, sier VIFs tomålsscorer Matthias Vilhjalmsson til VIFs hjemmeside.
 
Du kan se mange flere bilder fra cupfesten på vår Facebook-side!  
 
 
 
Samarbeidspartnere
Hva skjer?
Calendar
Title and navigation
<<<oktober 2019>>>
oktober 2019
 mtotfls
4030123456
4178910111213
4214151617181920
4321222324252627
4428293031123
4545678910
oktober    2019
Google Translate
select