Før kampen: Turn - Elverum  Før kampen: Turn - Elverum
Publisert: 10.02.2023
Lørdag er det klart for årets andre treningskamp for Turn-gjengen som møter Elverum ved Eidsvollhallen - en av de største opprykksfavorittene i avdelingen denne sesongen!
 
Hvis man skal tro spillselskapene er Hønefoss, Elverum og Eidsvold Turn kanskje de tre antatt sterkeste lagene i 3. divisjon avdeling 2 denne sesongen. Og nettopp Elverum og Hønefoss er motstandere i Turns neste treningskamper som selv om det er tidlig vil gi en liten pekepinn på hvor lagene står med snaue 60 dager igjen til seriestart. Matchen lørdag spilles ved Eidsvollhallen med avspark klokka 14 - ikke 13 som først annonsert.
 
Elverum er en stor breddeklubb som ønsker seg tilbake til 2. divisjon og var nær opprykk i fjor. Stammen i laget er intakt og troppen forsterket blant annet med en latvisk landslagsspiller og unggutten Oliver Sandberg fra Kongsvinger. Elverum åpnet kampvinteren med 2-0-tap mot allerede nevnte Hønefoss borte før det forrige helg ble 2-2 mot LSKs unggutter i LSK-hallen. 
 
Turn åpnet vinteren med å snu 0-2 til 3-2 mot Lørenskog i en kamp der hele troppen - pluss trener Johan Andersson og fysio Sondre Rustad Rudi - fikk spilletid. Da som nå mangler enkelte spillere, men sånn er det for alle på denne tiden av året, og flere av dem som var ute med sykdom sist er tilbake nå. Fredrik Weaas og Markus Sørensen er på vei tilbake fra skader, men denne matchen kommer for tidlig. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox