Før kampen: Turn - Volda  Før kampen: Turn - Volda
Publisert: 27.10.2023
Så er helgen her, serierunde 26 og søndag skal 3. divisjonssesongen avsluttes! På Myhrer blir avslutning ekstra spennende med kamp mellom to lag med alt å spille for!
 
Søndag 29. oktober skal 3. divisjonsstatus gjøres opp fra nord til sør i de seks avdelingene. I avdeling 2 er det spenning både i topp og bunn, og mye vil bli avgjort nettopp på Myhrer der det er avspark mot Volda allerede klokka 12. Det er spådd sol og fint høstvær, kle deg godt, husk og still klokka og møt opp i blått for å heie fram Turn i sesongens siste match!  
 
Etter at Turn vant 5-0 i Molde og Hønefoss tok seg enkelt av Raufoss 2, leder eidsvollingene tabellen med to poeng ned til HBK foran den siste runden. Gunnar Halles gutter avslutter sesongen med hjemmekamp mot Brumunddal. Turn slet med noe sykdom og smårusk i troppen inn mot kampen i Molde, men fikk alle spillerne på bena og denne uka har gutta ladet opp godt på Myhrer. Kaptein Oliver Stenseth er også tilbake fra karantene.
 
Volda ligger over streken på bedre målforskjell enn Sogndal 2 og jaktes også av Spjelkavik foran den siste runden. Også Hødd 2 og Førde er involvert i nedrykksstriden der fem lag kjemper for å unngå å bli med Raufoss 2 ned. Grønntrøyene, som var på Myhrer sist i 1993-sesongen og da vant 5-2, var minutter fra å ta poeng på Hønefoss nylig og snudde 0-2 til 3-2 mot Molde 2 før det ble tap mot et forsterket Hødd 2 sist. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox