Før kampen: Brumunddal - Turn  Før kampen: Brumunddal - Turn
Publisert: 06.10.2023
Oktober, høstvær og fotballkamper med en spesiell nerve som betyr noe ekstra - fins det noe bedre? Fire serierunder gjenstår og lørdag reiser Turn til Sveum for å møte Dala!
 
Brumunddal og Eidsvold Turn har utkjempet en rekke tøffe kamper opp gjennom. Dette er et oppgjør som har tradisjoner for dem som har fulgt fotballen nord på Romerike og i Innlandet i en mannsalder. Lagene møttes i 2. divisjon så sent som i 2005, 2006 og 2010 og også i cupen i 2015, før det ble en pause på åtte år fram til sommerens duell på Myhrer der Turn fikk mye til å klaffe offensivt og vant hele 8-0.
 
Og hvis noen Turn-tilhengere på noen som helst måte skulle være i tvil: Det blir en veldig mye tøffere kamp nord for Hamar lørdag ettermiddag. Jarl-André Storbæk og Tore Fossums gutter har kun to hjemmetap hele sesongen og har alltid vært en fryktet motstander på Sveum. Dala har kun tapt én av de fire siste kampene, har scoret mye mål den siste tida og har kun ett poeng opp til fjerdeplassen foran innspurten.
 
Turn-trener Johan Andersson var ikke like fornøyd med alt da FUVO ble slått forrige hjemmekamp, og heller ikke på Høddvoll sist gledet alle deler av spillet, men 6-1-seier tar man selvsagt hver dag hele uka. Nå gjenstår Brumunddal, Hønefoss, Molde 2 og Volda; duell nummer 1 har avspark på Sveum lørdag klokka 15. Status i troppen er fortsatt god, men Vital Curtis Kaba soner karantene for fire gule kort. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox