Før kampen: Molde 2 - Turn  Før kampen: Molde 2 - Turn
Publisert: 21.10.2023
22. oktober er det klart for den 25. serierunden i 3. divisjon der Turn-gutta tar turen til Molde og Årølia kunstgress for å møte Molde-rekruttene i en tøff bortekamp!
 
24 runder er unnagjort og kun to matcher gjenstår av 3. divisjonssesongen. Det var mange som fikk en herlig opplevelse på Myhrer for en uke siden da Hønefoss ble slått i toppkampen, og det var lov å nyte seieren noen timer, men så var det bare å skifte fokus inn mot en ny treningsuke og viktig kamp mot Molde 2. Det oppgjøret spilles ikke på Aker stadion, men på Rivals hjemmebane Årølia kunstgress nær flyplassen i Molde med avspark søndag klokka 13.
 
Puben Baragrafen i Eidsvoll sentrum åpner tidlig denne dagen og ønsker alle Turn-supportene velkommen til å se kampen sammen! Turn og Molde-rekruttene møttes også i 2019 der Turn vant både borte og hjemme mens vårens duell på Myhrer endte med 2-0-seier. Molde er en av klubbene som stort sett stiller ganske stabile mannskap i 3. divisjon bestående av gode unggutter og en og annen A-spiller etter behov.
 
Turn-gjengen har gjennomført en god treningsuke på Myhrer og status i troppen er god foran avreise til Molde. Den turen går uten Oliver Stenseth som fikk sesongens fjerde gule kort forrige helg og må stå over. Erik Ruud er som kjent operert og ute med skade, men var med på FaceTime i garderoben etter 4-1-seieren over Hønefoss og fikk ta del i seiersropet.  
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox