Hat trick og ny Turn-kontrakt!   Hat trick og ny Turn-kontrakt!
Publisert: 03.10.2023
Lørdag leverte Simon Stenseth sitt første hat trick på seniornivå da Eidsvold Turn slo Hødd-rekruttene i vest - nå er kantspilleren klar for to nye sesonger på Myhrer!
 
Arbeidet med spillerlogistikk pågår kontinuerlig gjennom hele året, og Eidsvold Turn har en periode allerede jobbet med 2024-troppen. Julian Jappée Henriksen var først ut med å forlenge avtalen og flere vil komme på plass i løpet av kort tid. Nå er det signert og bestemt at Simon Stenseth har signert for to nye år! Eidsvollingen har tatt store steg den siste tida og scoret sitt første har trick på seniornivå i bortekampen mot Hødd 2 lørdag.
 
Stenseth, som har selskap av broren Oliver i A-troppen, er en lokal unggutt og tilhører den gruppe spillere Eidsvold Turn ønsker å investere i og satse på i tråd med den lokale profilen. Simon Stenseth fikk debuten i 2019 og ble en permanent del av A-troppen i ukene etter opprykket den samme høsten. Etter helgas kamp i Ulsteinvik står kantspilleren nå med 58 kamper og 11 mål i Turn-trøya. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox