Ny leder på Turns idretts-SFO!   Ny leder på Turns idretts-SFO!
Publisert: 15.11.2023
Heine Disserud er ansatt i Eidsvold Turn Fotball som ny leder av klubbens idretts-SFO! Han er allerede på plass på kontoret og vil være en stor ressurs på Myhrer fremover. 
 
  
Eidsvold Turns idretts-SFO har blitt et etablert og godt tilbud til barn i bygda som forplikter. Eidsvold Turn Fotball er derfor strålende fornøyde med å ha ansatt Heine Disserud som ny leder for tilbudet som går til elever fra 1. til 6. klasse! Disserud er allerede på plass på kontoret i 2. etasje på klubbhuset på Myhrer der han også framover vil være en stor ressurs for store og små. Han ansettes på heltid i Turns administrasjon og vil også utføre andre oppgaver i klubben.
 
Idretts-SFO bidrar til økt aktivitet, samhold og fellesskap for barna i trygge omgivelser i idrettsmiljøet på Myhrer. Tidligere i høst fikk klubben også på plass en ny avtale som sikrer alle 1. og 2 klassinger 12 timer gratis SFO også i Eidsvold Turn-regi på Myhrer. Interessen for tilbudet har vært stor, men det er for tiden enkelte ledige plasser Turn håper å fylle i løpet av vinteren.
 
De tre viktigste fokusområdene i en aktiv hverdag på idretts-SFO er aktivitet, kosthold og leksehjelp. I løpet av et normalår har elevene på idretts-SFO forsøkt seg på en rekke ulike idretter som fotball, håndball, basketball, innebandy, turn, turer, mesternes mester, slåball, skøyter/ishockey, styrketrening samt flere andre lekorienterte aktiviteter. 
 
Det blir servert to varme måltider hver uke pluss frukt og grønt. Dette er et tilbud for alle skoler i nærområdet, men det tilbys transportordning kun fra Ås og Vilberg skole. For mer informasjon se idretts-SFO's sider på etf-fotball.no eller kontakt leder Heine Disserud på 92312152 på eller heine@etf-fotball.no
 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox