Stort team rundt neste års guttelag!   Stort team rundt neste års guttelag!
Publisert: 21.11.2023
Turn er strålende fornøyd med å ha fått på plass et stort og godt trenerteam rundt guttelaget neste sesong bestående av Aziz Idris, Pål Håkenstad, Henning Weaas, Rudi Kjelsberg og Erik Ruud!
 
Eidsvold Turn vil få en stor G16-gruppe i 2024 bestående av spillere født i 2008, 2009 og 2010. Da dette også er en satsingsgruppe med mål om et fremtidig juniorlag i 2025, har klubben lagt ekstra ressurser i opplegget rundt laget. På et infomøte nylig ble Aziz Idris presentert som ny trener i Turn. 36-åringen har over 200 kamper i norsk toppfotball for blant andre HamKam, Kristiansund og Mjøndalen og er også bosatt i bygda.
 
Med seg får han Pål Håkenstad, som igjen har sagt ja til å hjelpe til på Myhrer etter et hvileår, A-lagsspiller Erik Ruud som skal bidra på feltet inn mot G16-gjengen i perioden der han trener seg opp igjen etter korsbåndsskaden samt Henning Weaas og Rudi Kjelsberg. Duoen har denne sesongen hatt ansvaret for Turns G14-lag, følger dermed den gjengen opp i 2024-stallen og ivaretar med det kontinuiteten rundt gruppa.
 
En stor tropp fordelt på tre årskull vil kreve differensiering og mye individuell tilpasning. Det har derfor vært viktig å få på plass et stort team med bevissthet rundt dette for å ta være på alle 2008-, 2009- og 2010-modeller som ønsker å spille fotball i Eidsvold Turn. Samtidig som det nye teamet ønskes velkommen på Myhrer, retter klubben en stor takk til Oliver Stenseth og Bård Lundahl som har gjort en kjempejobb med årets G16-lag! 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox