Fortsetter flyten mot Flisa?  Fortsetter flyten mot Flisa?
Publisert: 16.06.2017
Etter hjemmetapet mot Frigg står Eidsvold Turn med tre strake seirer uten baklengsmål. Lørdag håper man å fortsette den gode trenden når Flisa kommer på besøk til kunstgresset.
 
Eidsvold Turn har etter en noe rufsete innledning på sesongen kommet seg opp på en femteplass med 15 poeng. Noen få hakk lenger ned finner man glåmdalslaget Flisa med 12. Da sier det seg selv at lørdagens oppgjør på kunstgresset ved Eidsvollhallen er av det viktige slaget for begge lag. Turn har hevet seg den siste tiden og står nå med tre strake seirer uten baklengsmål, men det er liten tvil om at det må presteres bedre enn mot Raufoss 2 mandag skal det bli full pott også lørdag.
 
Toppscorer Thierry Dabove måtte forlate banen med en smell i pausen sist mens spissen Piotr Gawecki er fullt restituert og sugen på flere mål. Hos Flisa er Ole Kristian Myhre tilbake fra karantene. Turn og Flisa møttes også i 3. divisjon i 2011 og 2012 med 5-2 og 3-0 til eidsvollingene på hjemmebane samt 1-1 og 2-1-seier til laget som også benytter blå drakter i de motsatte oppgjørene. 
 
Flisa leverte en solid sesong i fjor og sikret seg plass i Regionsligaen med andreplass i en meget sterk avdeling. Den gamle KIL-helten Patrick Holtet tok over som trener, men er allerede erstattet med Kristen Ommang-Engen. Det har ført til et løft på Flisa som har imponert den siste tiden. Laget sto med seirer over Flisa, Ready og Raufoss 2 på de fire siste kampene før de var svært nære 3-3 og ett poeng etter en sterk sluttspurt mot Lyn forrige helg.
 
 
 
 
Google Translate
select