Går for revansje mot Lillehammer  Går for revansje mot Lillehammer
Publisert: 25.08.2017
Et av vårens aller sureste tap for Eidsvold Turn kom i bortekampen mot Lillehammer på Stampesletta. Lørdag er det en svært revansjelysten gjeng som møter LFK på ny.
 
Eidsvold Turn har tapt kun fire seriekamper denne sesongen, og et av de aller sureste tapene kom i vårkampen på Lillehammer. Turn hadde ballen mye og trykket på før hjemmelaget scoret kampens eneste mål like før slutt. Lørdag kommer LFK på besøk til Eidsvoll i returoppgjøret som spilles på kunstgressbanen ved Eidsvollhallen da det fortsatt gjenstår noe arbeid før Myhrer kan ta imot motstandere og publikum under tilfredsstillende forhold.
 
Lillehammer FK ligger trygt plassert midt på tabellen etter 17 serierunder. Etter bortetapet mot Gjøvik-Lyn 1. juli har LFK vunnet tre av fem kamper og scoret hele 16 mål. Spesielt 5-2-seieren borte mot sterke Frigg var meget imponerende. Mandag ble det 3-1 hjemme mot Raufoss 2. Gjengen fra OL-byen har også styrket troppen i sommer med svenske Niklas Wenderyd og Brumunddal-keeper Stein-Erik Werven.
 
Med 3-1-seieren på Gjøvik stadion forrige helg står Eidsvold Turn nå med 11 strake kamper uten tap. Det har også vist seg helt nødvendig for å holde en viss kontakt med topplagene Stabæk 2 og Lyn som forøvrig møtes søndag. I Turn-troppen er Robin Edvardsen tilbake fra karantene mens det denne gang er Jonatan Teiglands tur til å sone etter å ha pådratt seg sitt tredje gule kort sist. Resten av stallen er klare og sørger for god konkurranse foran LFK-møtet. 
 
Google Translate
select