Generalprøve mot FKT lørdag  Generalprøve mot FKT lørdag
Publisert: 06.04.2018
Seks treningskamper er unnagjort. Lørdag spiller Eidsvold Turn den syvende og siste foran neste helgs seriestart i 3. divisjon når 3. divisjonskollega FK Tønsberg kommer på besøk.
 
Med seriestarten en drøy uka unna er det tid for generalprøve. Eidsvold Turn får lørdag klokka 13 besøk av 3. divisjonskollega FK Tønsberg, og det er nå avklart at kampen spilles på kunstgresset ved Eidsvollhallen. Det har vært jobbet på spreng med å få Myhrer kampklar til lørdag formiddag, men det er fortsatt noe is som ikke har løsnet på banen etter den utfordrende vinteren. Tidenes første kamp på det nye kunstgresset blir dermed serieåpningen mot Selbak om en uke!
 
Turn har ikke spilt kamp siden Marbella-returen får påske, men laget har trent godt og flere av spillerne som har slitt med småskader er tilbake. Piotr Gawecki derimot spiller ikke lørdag og blir ute i fem-seks uker med skade. Samarbeidsklubben FK Tønsberg har etter noen økonomisk utfordrende år tatt sats på ny og satser mot toppen av 3. divisjon denne sesongen.
 
I sist treningskamp ble det en sterk 5-0-seier for FK Tønsberg hjemme mot Turns avdelingsmotstander Strømsgodset 2. Turn og FKT møttes sist i 2009 med 2-2 i Vestfold og 5-1-seier til gjestene på Myhrer som utfall. Lørdagens kamp betyr også et møte med gamle lagkompiser for Turn-nykommer Robin Hofer Dahl. Han spilte for FKT så sent som i fjor da laget ble nummer fire i sin 3. divisjonsavdeling.

 
 Jon Erik Økland og Eidsvold Turn spiller vinterens siste treningskamp lørdag
 
 
Google Translate
select