Gratis inngang for alle lørdag!  Gratis inngang for alle lørdag!
Publisert: 07.06.2018
Trenger du enda en grunn til å ta turen til Myhrer for å se Eidsvold Turn lørdag? Det blir gratis inngang for alle i anledning den offisielle åpningen av det nye anlegget! 
 
Eidsvold Turn Fotball ønsker å samle hele klubben lørdag for å markere den offisielle åpningen av klubbens storstue - hovedbanen på Myhrer stadion! I den anledning kommer alle gratis inn for å se 3. divisjonslagets kamp mot Vestfossen klokka 16. Turn er ubeseiret på sesongens åtte første kamper med hele sju seirer og leder sin avdeling foran møtet med gjestene fra Buskerud. Det lønner seg å møte opp tidlig lørdag da det allerede fra klokka 14 blir diverse aktiviteter for store og små.
 
Turn håper alle trenere samler sine spillere og setter av lørdagen til å markere den offisielle åpningen av banen hele klubben drar stor nytte av sommer som vinter. Fra klokka 14 til 15 blir det blant annet fotballradar, hoppeslott, grilling samt andre fotballaktiviteter, gratis is og brus til alle spillere og ledere. Det jobbes også med å få til en showkamp før det fra klokka 1530 blir underholdning med Vilberg skolekorps. 20 minutter før avspark mot Vestfossen blir det snorklipping med ordføreren i Eidsvoll!  
 
 
Eidsvold Turn åpnet nye Myhrer med 5-1-seier over Selbak, lørdag er det klart for den offisielle åpningen! 
 
Google Translate
select