Hektisk møte-helg for Turn i Oslo  Hektisk møte-helg for Turn i Oslo
Publisert: 05.12.2019
Eidsvold Turn er fredag og lørdag representert på en rekke møter i Oslo under cupfinalehelga der Divisjonsforeningen vil ha en sentral rolle. Lørdag kommer det mange har ventet på!
 
Cupfinalehelg betyr at store deler av norsk fotball samles til diverse møter på Ullevaal stadion. Årets program er mer tettpakket enn noensinne med lørdagens medlemsmøte i Divisjonsforeningen som høydepunkt. I tillegg til at avdelingsoppsettene for 2. og 3. divisjon neste sesong presenteres her skal fair play-vinnerne hedres samt at NFF og deres ligapartnere skal orientere om 2020. 
 
Medlemsmøtet holdes på Meet på Ullevaal stadion fra klokka 10.00 til 16.00 lørdag. Avdelingsoppsettet er ventet å komme rundt klokka 12.30 der Turn får vite hvilke 13 lag de møter i 2. divisjon kommende sesong. Seansen avsluttes med at den ikke helt ukjente friidrettspappaen og suksesstreneren Gjert Ingebrigtsen kommer for å snakke om sin filosofi og treningsmetoder.
 
Men for Eidsvold Turns del starter del én av kurs- og møtehelga allerede fredag formiddag. Klokka 10 samles de nyopprykkede klubbene Eidsvold Turn, Vålerenga 2, Rosenborg 2, Fløy, og Vard Haugesund og Fløya til såkalt opprykksseminar. Klubbene vil her få informasjon om økonomiske forhold, reglement og arrangement samt bli satt inn i klubblisensen man nå skal rapportere på. 
 
 
 
Google Translate
select