Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Info

       Informasjon om Telenor Xtra Idretts-SFO

 
Idretts-SFO er et tilbud til elever som går fra 1-6 klasse i regi av Eidsvold Turn Fotball, Norges Fotballforbund og Telenor (sponsor). Vi har åpent for elever fra alle skoler, men har kun en transportordning fra Ås og Vilberg barneskole og Steinerskolen.

Idretts-sfo er et tilbud hvor elevene får mat, leksehjelp og fysisk aktivitet hver dag.
Det vektlegges like mye å utvikle sosiale ferdigheter som sportslige. Alle nåværende hovedtrenere v/ idretts-sfo har godkjent politiattest.

Dagene på idretts-sfo:

Dagene på idretts-sfo begynner rett etter skoleslutt. Elevene blir hentet på skolen og får transport til klubbhuset på Myhrer som er vår base. Når elevene kommer til Myhrer skifter de før det er mat. Elevene får to varme måltid i løpet av uken og resterende dager er det brødmat. Etter mat er det ca. 1 time satt av til leksehjelp, her får elevene muligheten til å gjøre seg ferdig med alle lekser. Arbeidet er selvstendig med muligheter for hjelp av trenerne, det er ingen individuell oppfølging. Lekselesingen kan bli noe kortet ned tirsdager siden vi da reiser til Eidsvollhallen. Etter lekselesingen er det aktivitet. Vi ønsker å variere idrettsgrener og aktiviteter. Til nå har elevene vært igjennom; Fotball, innebandy, is-hockey, dans, basketball, frisbeegolf, turn, langrenn, volleyball og håndball. I tillegg har vi hatt aktiviteter som aking, styrketrening, stikkball, slåball og diverse leker. Aktivitetene er i hovedsak fra klokken 1500- ca 1600. Det blir sendt ut aktivitetsplaner med fullstendig oversikt over hva vi gjør de ulike dagene, hvor vi er og hva elevene trenger til de ulike dagene. Vi har også en lukket facebookgruppe hvor foreldre kan følge med på hverdagen til barna når de er hos oss.

 

Transport:

Eidsvold Turn Fotball har en minibuss som gjør oss mer mobile. Elevene blir hentet etter skoleslutt og kjørt til Myhrer, bussen blir også brukt når vi skal ha aktiviteter andre steder enn på Myhrer. Transport er en egen kostnad som kommer i tillegg til plassen på idretts-sfo (se prisoversikt).

   

Utstyr:

Elevene får en utstyrspakke inkludert i prisen (kan komme egenandel) som består av; bag, strømper, shorts, t-skjorte, jakke og bukse. Denne bestilles HER. Utstyret kommer hit til Myhrer. Vi opplever at leveringstiden har vært i overkant lang, men håper at dette vil endre seg.Betaling og priser:

Det faktureres den 05 i hver måned. Vårt mål er å ha et aktivt og morsomt tilbud for elevene, til en rimelig pris. Spørsmål vedrørende fakturering sendes til Jan Åge Sandviken.

Priser:

3 dager = 1.800 kr      4 dager = 2.100 kr    5 dager = 2.500 kr

Transport Ås-Skole:     5,4 & 3 dager = 200 kr.

Transport Vilberg:        3 dager = 250 kr        4 dager = 300 kr       5 dager = 400 kr
 

Påmelding:

Vi har fortløpende opptak på elever. Det er ''første mann til mølla'' og de elevene som ønsker størst plass v/idretts-sfo prioriteres til enhver tid.
For påmelding trykk HER.
Påmelding sendes til Jan Åge Sandviken; Sandviken@etf-fotball.no.

 
Endring av dager:

For elever som ikke har full plass, må det spesifiseres hvilke dager man ønsker å benytte seg av Idretts-SFO. Dette så vi kan gi sjåfør fullstendig oversikt over hvilke elever som skal være med bussen til enhver tid.


Ferier:

Åpningstidene er 0700-1700 de dagene hvor skolen har stengt. Vi holder oppe i høstferien, vinterferien, sommerferiedager i juni og august (stengt i juli måned). I romjulen er SFO stengt. Har dere ferier planlagt, ønsker vi gjerne en oversikt over når barna kommer på idretts-sfo i den aktuelle ferien. Denne beskjeden kan sendes på mail Sandviken@etf-fotball.no eller sms; 92 48 07 55


Oppsigelse/endring av plass:

For elever som har plass på idretts-sfo trenger man ikke å søke plass på nytt fra år til år.  Etter man har fått bekreftet plass har man denne til man ønsker å si opp plassen. Oppsigelsestid på idretts-sfo er 2. måneder.

 

Ansatte:

Leder: Oliver Stenseth Tlf: 948 97 512
Ansatt: 
Ansatt: Marit Toftelien Tlf: 915 66 645
Ansatt: Stian Melby Tlf: 414 05 032


 


 


Hva skjer?
Calendar
Title and navigation
<<<juli 2020>>>
juli 2020
 mtotfls
27293012345
286789101112
2913141516171819
3020212223242526
31272829303112
323456789
juli    2020
Google Translate
select