Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Noen ledige plasser på idretts-SFO!  Noen ledige plasser på idretts-SFO!
Publisert: 20.04.2023
Det nærmer seg sommerferie og med det også snart et nytt skoleår. Eidsvold Turns idretts-SFO er også klare for et nytt aktivt skoleår med idrett og aktiviteter på Myhrer!
 
Flere nye elever har allerede fått bekreftet plass på Eidsvold Turns idretts-SFO fra 1. august, men det er fortsatt noen ledige plasser. Idretts-SFO kan tilby en variert og aktiv hverdag på Myhrer stadion. De tre viktigste fokusområdene på idretts-SFO er aktivitet, kosthold og leksehjelp. I løpet av året har elevene på idretts-SFO forsøkt seg på mange forskjellige idretter: fotball, håndball, basketball, innebandy, turn, turer, mesternes mester, slåball, skøyter/ishockey, styrketrening samt flere andre lekorienterte aktiviteter. 
 
Det blir servert to varme måltider hver uke pluss frukt og grønt. Dette er et tilbud for alle skoler i nærområdet, men det tilbys transportordning kun fra Ås og Vilberg skole. For mer informasjon se idretts-SFO sine nettsider på etf-fotball.no eller kontakt Roar Halvorsen på 90970979 eller mail roar@etf-fotball.no. 
Dette er for nye elever, de som allerede har plass beholder denne. 
 
 
 
 
 
 
Google Translate
select
Årshjul