Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ny avtale og ledige SFO-plasser!  Ny avtale og ledige SFO-plasser!
Publisert: 20.09.2023
Gode nyheter! Eidsvold Turns idretts-SFO består etter at en ny driftsavtale med kommunen er på plass og det finnes enkelte ledige plasser utover høsten og vinteren!
 
  
Eidsvold Turns idretts-SFO har blitt et etablert og populært tilbud på Myhrer som bidrar til økt aktivitet, samhold og fellesskap for barna i trygge omgivelser i idrettsmiljøet på Myhrer. Det var derfor noe overraskende at man måtte gjennom en lang kamp mot Eidsvoll kommune for å bevare et positivt tilbud, men nå er endelig en ny avtale på plass som sikrer alle fra 1. og 2. klasse 12 timer gratis SFO også i Eidsvold Turn-regi på Myhrer. Det gjenstår noen detaljer som betyr at endelige priser vil bli fastsatt noe senere. 

Det er fortsatt noen ledige plasser denne høsten. Idretts-SFO kan tilby en variert og aktiv hverdag på Myhrer stadion. De tre viktigste fokusområdene på idretts-SFO er aktivitet, kosthold og leksehjelp. I løpet av et normalår har elevene på idretts-SFO forsøkt seg på en rekke ulike idretter som fotball, håndball, basketball, innebandy, turn, turer, mesternes mester, slåball, skøyter/ishockey, styrketrening samt flere andre lekorienterte aktiviteter. 
 
Det blir servert to varme måltider hver uke pluss frukt og grønt. Dette er et tilbud for alle skoler i nærområdet, men det tilbys transportordning kun fra Ås og Vilberg skole. For mer informasjon se idretts-SFO sine nettsider på etf-fotball.no eller kontakt Roar Halvorsen på 90970979 eller mail roar@etf-fotball.no.
 
 
 
 
Google Translate
select
Årshjul