Ingen mål i toppkampen  Ingen mål i toppkampen
Publisert: 26.08.2018
Begge lag hadde sjanser til å avgjøre, men det endte 0-0 i toppkampen mellom Turn og Kvik Halden. For Turns del måtte både Robin Edvardsen og Stian Teksum ut med skader tidlig.
 
Deni Hasanagic stakk gjennom og skjøt over på matchens første mulighet, men det var sene taklinger og skader som preget første omgang på Myhrer. Først ble Stian Teksum taklet like utenfor Kvik-feltet og måtte byttes ut med en kneskade. Få minutter senere var nok en Kvik-spiller for sent inne og Robin Edvardsen måtte bæres ut på båre. Backen skal på MR-undersøkelse til uka, men frykter at sesongen er over. 
 
Tre minutter før skaden fikk backen et frispark over muren som Kvik-keeper David Paulmin reddet godt. Returen satte Magnus Tvedte rett på målvakten fra skrått hold. Tvedte fikk ballen i nettet kort tid senere, men linjemannen vinket meget tvilsomt for offside. Kvik Halden gjorde tre bytter i pausa og la om til fem mann i forsvar. Da østfoldingene la seg lavt og nektet Turn rom offensivt ble det langt mellom målsjansene.
 
Turn hadde ballen mye etter hvilen, men det var få muligheter. Björn Berglund fikk en mulighet i motsatt ende av banen, men spissen skjøt utenfor fra god posisjon. Midtveis fikk Kvik-nykommer Chinonso Chidiebere Agu sitt andre gule kort etter en av mange røffe taklinger, men de ti Kvik-spillerne la seg lavt og tettet igjen. Da endte det 0-0 i toppkampen med få målsjanser. Neste helg tar Turn turen til Fagernes for å møte Valdres.
 
 
 

Eidsvold Turn - Kvik Halden  0-0
Myhrer stadion
  
Gult kort: Lars Jørgen Mork, Eidsvold Turn. Jiress Suka Suka, Björn Berglund, Chinonso Chidiebere Agu, Kvik Halden.
Rødt kort: Chinonso Chidiebere Agu, Kvik Halden
 
Dommer: Pål Berg, Furnes Fotball
Tilskuere: 296 
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Robin Edvardsen (Robin Hofer Dahl i 67 min.)
Andre Trandum Nordlie
Runar Heggestad
Johan Kolbjørnsrud
Lars Jørgen Mork 
Jon Erik Økland
Kristoffer Trandum Nordlie
Markus Furseth
Magnus Tvedte (Piotr Gawecki i 1 min.)
Stian Teksum (Jonatan Teigland i 71 min.)  

Google Translate
select