Innleder høsten mot Ready i Oslo  Innleder høsten mot Ready i Oslo
Publisert: 04.08.2017
Vårsesongen er unnagjort, og etter en kort pause er det nå klart for del to av sesongen. For Turns del startet den i hovedstaden der Ready er motstander lørdag.
 
Eidsvold Turn og Ready møtes denne sesongen i seriespill for første gang på hele 45 år, og vårduellen på Eidsvoll endte hele 4-0 til Turn. Nå er det klart for returmøtet på banen vest i Oslo som faktisk går under navnet Gressbanen selv om underlaget er kunstgress. Der står Ready med tre seirer og tre tap så langt. Laget spiller nesten uten unntak jevne kamper og avsluttet våren med å ta en viktig 2-1-seier borte mot Raufoss 2.
 
Ready vant 4. divisjon suverent i 2014 og ansatte så den tidligere Lyn-treneren Jonas Rygg som trener. Allerede påfølgende år førte til den seriøse og strukturerte satsingen til at laget nesten suste rett gjennom 3. divisjon, men Ready endte til slutt to poeng bak Frigg. I fjor ble Ready nummer fire, men endte kun ett poeng bak eneren Vestfossen. Foran møtet med Turn i Oslo lørdag ligger laget midt på 3. divisjonstabellen.
 
Eidsvold Turn har etter en kort pause fra fellestreningene vært i aksjon i over en uke nå og spilte også treningskamp mot Flint forrige helg som endte med seier 3-0. Troppen er derimot tynn, og til denne kampen mangler Johannes Kvebæk, Markus Stensby og Lars Andresen. Turn stiller likevel en meget slagkraftig ellever på jakt etter kamp nummer ni på rad uten tap. 
 
Google Translate
select