Islandsk spiss skrev under for Turn!   Islandsk spiss skrev under for Turn!
Publisert: 19.02.2019
Den 28 år gamle spissen Ingolfur Örn Kristjansson har signert en toårskontrakt med Eidsvold Turn Fotball og blir med det den første islendingen i klubben noensinne!
  
Eidsvold Turn-troppen nærmer seg komplett med signeringen av Ingolfur Örn Kristjansson! Den 28 år gamle spissen trente med Turn i starten av måneden og markerte seg spesielt med å score fire mål i treningskampen mot Hønefoss 2. februar. Overgangen har tatt noe tid da Kristjansson har vært aktuell for klubber høyere i divisjonssystemet også etter dette, men den tidligere Raufoss-spissen har nå signert en toårskontrakt med Turn.
 
Kristjansson, som blir den første islendingen i Turn noensinne, flyttet til Norge i 2015 og scoret da 17 mål for Volda i 3. divisjon. De to neste årene ble det 49 mål på 55 kamper for Herd i samme divisjon. Dette gjorde Kristjansson aktuell for en rekke klubber høyere i divisjonssystemet, og 28-åringen spilte i 2018 for opprykkslaget Raufoss der han endte opp med 12 kamper i 2. divisjon og 21 mål på 18 kamper for rekruttene som tok steget opp i 3. divisjon.
 
Spissen er klar på at han fortsatt ambisjoner om å spille høyere enn 3. divisjon selv om fokus nå er å bidra til en god sesong for Eidsvold Turn. Kristjansson bor fortsatt på Raufoss, men ønsker etter hvert å flytte til Romerike eller Oslo. Overgangen kom i orden tidsnok til at han rekker å bytte ut snø på Østlandet med gress i Tyrkia sammen med resten av Turn-troppen som samles på Gardermoen for avgang til Antalya tirsdag ettermiddag.
 
 
Ingolfur Örn Kristjansson har skrevet under en toårskontrakt med Turn
 
 
 
Trener Joakim Dragsten er svært fornøyd med troppens siste tilskudd! 
 
Google Translate
select