Jesper Kornbakk klar for Turn!  Jesper Kornbakk klar for Turn!
Publisert: 31.01.2019
En spiller Eidsvold Turn har jaktet i flere sesonger er endelig på plass på Myhrer! Onsdag kveld skrev Jesper Kornbakk (21) under en toårskontrakt med eidsvollingene.
 
Eidsvold Turn-ledelsen har jobbet hardt med spillerlogistikk og 2019-troppen i månedsvis, og onsdag kveld kom en meget viktig brikke på plass da Jesper Kornbakk skrev under en toårskontrakt på Myhrer. 21-åringen fra Sørumsand kommer nå fra spill i Skedsmo der han i fjor scoret 10 mål på 23 kamper. Kornbakk har vært jaktet av Turn i flere år, og klubben er svært godt fornøyde med endelig å få på plass den offensive spilleren!
 
Kornbakk startet karrieren i Sørumsand på hjemstedet før han foran 2015-sesongen gikk til LSK. Påfølgende året kom også debuten på A-laget i en cupkamp mot Aurskog-Høland. Også denne vinteren har Kornbakk vært en meget ettertraktet spiller blant 2. og 3. divisjonsklubber på Østlandet, men valget falt altså på Turn. Sønnen til Sørumsand-legenden Peder fikk noen minutter mot Oppsal allerede sist helg og kan bli å se på banen også mot Hønefoss lørdag.
 
 
Joakim Dragsten ønsker Jesper Kornbakk velkommen til Eidsvold Turn!
 
Kornbakk skrev under en toårskontrakt på Myhrer
 
 
Google Translate
select