Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aasen Bil forlenger avtalen med Turn!  Aasen Bil forlenger avtalen med Turn!
Publisert: 03.05.2023
Aasen Bil og Eidsvold Turn Fotball har samarbeidet i over 40 år! Med en ny, fersk avtale fortsetter samarbeidspartneren å støtte fotballen på Myhrer også i 2023!
 
Aasen Bil har hatt en plass på Turn-draktene og vært synlige også med skiltreklame på Myhrer så lenge noen kan huske. Samarbeidet har pågått siden midten av 70-tallet da Turn opplevde sin storhetstid med andreplass på nivå to og kvalifiseringsspill om opprykk! Aasen Bil og Eidsvold Turn har en stolt historikk med et godt samarbeid som nå også pågår inn i 2023 da partene nå er enige om en ny samarbeidsavtaler begge parter er godt fornøyd med.
 
Aasen Bil AS er Øvre Romerikes Nissan- og Citroën-forhandler med over 50 års erfaring i bransjen. På sitt autoriserte verksted kan de også utføre alle reparasjoner og EU-kontroller. Steinsprut? Aasen Bil på Minnesund fikser. Aasen Bil AS på Minnesund har siden oppstarten i 1966 bygget seg opp til å bli en solid bilforhandler med over 400 solgte biler siste år. Dette vil si minst en bil rullende ut av porten på Minnesund hver eneste dag!
 
Det hele begynte så smått på Jessheim før de i 1971 flyttet til nye lokaler på Hammerstad - kun et lite steinkast fra Myhrer stadion. Ikke lenge etterpå startet et langt og trofast samarbeid med Eidsvold Turn Fotball. I 1983 flyttet Aasen Bil bedriften til industriområdet på Minnesund hvor de er meget godt etablert i dag i egne lokaler. Gjennom sine 50 år i bilbransjen er de i dag landets eldste Nissan-forhandler.
 
Aasen Bil AS er muligens en av få familieeide bilforhandlere i landet, og de mener selv dette kan være en av suksessfaktorene. Brødrene Bjørn og Terje Aasen driver bedriften og eier den sammen med sin søster Marit. 
 
Sjekk ut denne Aasen Bil-reklamesnutten