Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Historie

Eidsvold Turn Fotball veteran ble stiftet mandag 25. august 2008 i klubbhuset på Myhrer stadion. Det er aldri så liten historisk begivenhet for klubben og utviklingen videre. Hele interimstyret ble enstemmig valgt til det første styret i Eidsvold Turn Veteran.

Sverre Nordhaug ble leder, Odd Arne Kvam nestleder og tiltaksleder, Tor Ruud ble sekretær, Øyvind Finbråten kasserer og Ove Kristoffersen ble styremedlem. Forslag til vedtekter ble også enstemmig vedtatt. 32 stykker møtte opp meldte seg inn i Eidsvold Turn Veteran. Styret var meget godt fornøyd med oppslutningen.

Det er også utarbeidet en tiltaksplan for høsten 2008. Veteranklubben hadde, og har fortsatt, dagtreff hver mandag på Myhrer. Her er det muligheter for medlemmene til å samles i klubbhuset over en kaffekopp. Gratis kaffe venter også på a-lagets hjemmekamper i 2. divisjon.

Veteranklubben planla å delta på de fleste av årets 2. og 3. divisjonskamper på Myhrer, noe de har fortsatt med siden oppstarten.

Eidsvold Turns veteranklubb ønsker alle som har passert 50 år - vært spiller, trener, leder, dommer eller innehatt andre verv i Eidsvold Turn Fotball, som medlemmer. Interimstyret legger stor vekt på at det sosiale skal stå i fokus! Ønsker du å være med møter du opp på mandagstreffene og deltar på aktivitetene i tiltaksplanen.